Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Aura Gold homejuusto, Valio14g48kcal2.8g0g4.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g1.6g3.9kcal0.1g0.3g0.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.3g2.7kcal0g0.5g0g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g194kcal12.2g6.4g12.2g3.2g
Valittu annoskoko177g97kcal6.1g3.2g6.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna88g49kcal3.1g1.6g3.1g0.8g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.8g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675