Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore1001g280kcal6g56.1g2g25g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g134g374kcal25.4g0g29.4g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g250g98kcal8.3g7.8g3.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250g400kcal6.8g6.8g37.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu117g147kcal12.8g0.4g10.5g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g2598kcal118.6g142.2g166.4g50g
Valittu annoskoko1760g1299kcal59.3g71.1g83.2g25g
Annoskoko puolitettuna880g650kcal29.7g35.6g41.6g12.5g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727