Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 811g950kcal140.2g0g43g0g
Sipuli 187g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Korppujauho 62g229kcal6.5g46.7g0.6g3.3g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 375g1330kcal7g9.9g142.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g125g1123kcal0g0g124.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g7879kcal356g132.4g658.2g13g
Valittu annoskoko1760g3940kcal178g66.2g329.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna880g1970kcal89g33.1g164.6g3.3g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095