Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g533g149kcal3.2g31.7g1.1g13.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g187g727kcal0.4g180.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1783kcal52.9g363.7g6.2g18.2g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g39kcal0.4g8.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.6g0.9g30g0g
Rypsiöljy 180g1591kcal0g0g179.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g9593kcal189.8g1212.8g435.2g63.2g
Valittu annoskoko1760g4796kcal94.9g606.4g217.6g31.6g
Annoskoko puolitettuna880g2398kcal47.5g303.2g108.8g15.8g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257