Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 138g1219kcal0g0g137.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 836g2868kcal85.2g585.1g10g29.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 92g653kcal0.7g0.4g73.5g0g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g4.6g14kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Sokeri 78g317kcal0g78g0g0g
Kananmuna kuoreton 101g144kcal12.6g0.3g10.4g0g
Hiiva 46g34kcal6g0.5g0.2g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 230g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 230g105kcal6.9g11g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g10707kcal223.8g1356.8g471.2g67.6g
Valittu annoskoko1760g5353kcal111.9g678.4g235.6g33.8g
Annoskoko puolitettuna880g2677kcal56g339.2g117.8g16.9g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070