Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli657g1116kcal85.4g16.4g78.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g368g155kcal36g1.5g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g105g67kcal3.7g0.2g26.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g131g959kcal1.3g1.3g105.1g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g263g1093kcal215.4g18.4g15.8g2.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore53g13kcal0g4.7g0g0.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 13g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)158g552kcal22.1g88.3g10.6g17.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g7909kcal727.8g261.6g474g40g
Valittu annoskoko1760g3954kcal363.9g130.8g237g20g
Annoskoko puolitettuna880g1977kcal182g65.4g118.5g10g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915