Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)900g1170kcal189g4.5g45g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g300g387kcal12.6g15.3g30g0g
Juustoraaste emmental punaleima375g1463kcal108.7g0g112.5g0g
Tilli, tuore 113g34kcal4.2g1g0.9g2.4g
Ruohosipuli 45g10kcal0.6g0.8g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g6145kcal630.8g45.2g377.4g7.8g
Valittu annoskoko1764g3072kcal315.4g22.6g188.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna882g1536kcal157.7g11.3g94.4g2g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096