Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)180g343kcal21.6g42g8.4g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g599g899kcal95.8g24g47.9g0g
Purjosipuli 599g137kcal10.8g14.4g1.2g12.6g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Kalaliemi Maggie, annos 5g15g39kcal1.6g3.6g2.1g0g
Ruohosipuli, tuore150g40kcal2.1g5.7g0.9g1.6g
Soijakastike 180g108kcal9.3g17.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g3224kcal289g227.2g121.8g30.2g
Valittu annoskoko1764g1612kcal144.5g113.6g60.9g15.1g
Annoskoko puolitettuna882g806kcal72.3g56.8g30.5g7.6g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676