Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 32g24kcal4.2g0.4g0.1g2.2g
Voi ingman64g463kcal0g0g51.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 642g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 15g63kcal0g15.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 334g1146kcal34g233.8g4g11.7g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g668g2238kcal80.2g440.9g16g54.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g7867kcal236.8g1381g143g137.4g
Valittu annoskoko1764g3933kcal118.4g690.5g71.5g68.7g
Annoskoko puolitettuna882g1967kcal59.2g345.3g35.8g34.4g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565