Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g467g514kcal107.4g0g8.4g0g
Valkopippuri, annos 1g2.8g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g10g29kcal2.1g0.5g2.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g467g140kcal4.7g28g0.9g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g420g139kcal11.8g22.7g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g210kcal0g0g23.3g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g210g34kcal4.2g2.9g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima70g273kcal20.3g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g2676kcal301g108.2g113g0.2g
Valittu annoskoko1764g1338kcal150.5g54.1g56.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna882g669kcal75.3g27.1g28.3g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953