Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu601g1802kcal24.6g24g180.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 451g289kcal14.4g21.7g15.8g0g
Katkarapu 240g164kcal34.7g0g2.6g0g
Sieni-sipulihakkelus 300g81kcal4.5g8.4g1.3g8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Tilli mauste6.9g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g4756kcal161.2g124.6g400.4g16.4g
Valittu annoskoko1764g2378kcal80.6g62.3g200.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna882g1189kcal40.3g31.2g100.1g4.1g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636