Makaronia tonnikalalla

Keitetään makaroni
Paistetaan tonnikala sekä herneet.

Sekoitetaan loppuvaiheessa.

Lisätään ketsuppia tarpeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Xjaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herneitä (Euroshopper), annos 100g794g556kcal35.7g103.2g0g0g
Tonnikala auringonkukkaöljyssä (Nixe), annos 185g5873g19440kcal2766.2g0g922.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1746g1686kcal52.6g342g5.6g17.3g
Felix,tomaattiketchup1587g794kcal23.8g158.7g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44950kcal5756.6g1207.8g1871.2g34.6g
Valittu annoskoko10000g22475kcal2878.3g603.9g935.6g17.3g
Annoskoko puolitettuna5000g11238kcal1439.2g302g467.8g8.7g
Arvot/100g100g225kcal28.8g6g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155928