Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit3630g762kcal119.8g69g0g90.7g
Kukkakaali, pakaste, Apetit4537g771kcal72.6g99.8g9.1g86.2g
Voi 817g5924kcal9.7g3.3g664g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1016g2846kcal193.1g0.3g223.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20607kcal790.4g344.8g1793.4g353.8g
Valittu annoskoko10000g10304kcal395.2g172.4g896.7g176.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5152kcal197.6g86.2g448.4g88.5g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584