Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi905g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g3077g2892kcal15.4g676.9g15.4g0g
Rypsiöljy 181g1601kcal0g0g181g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu226g235kcal17.9g36.9g1.4g4.8g
Sipuli (kuorittu)1810g489kcal23.5g86.9g3.6g30.8g
Soijakastike 181g109kcal9.4g17.2g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g3620g4706kcal760.2g0g144.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20064kcal1652.8g1635.8g692.6g71.2g
Valittu annoskoko10000g10032kcal826.4g817.9g346.3g35.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5016kcal413.2g409g173.2g17.8g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451