Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 55g17kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 364g277kcal6.8g56.4g0.7g3.6g
Seiti pakaste 210g163kcal36.9g0g1.5g0g
Voi 7.7g56kcal0.1g0g6.3g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g20g26kcal0.9g4.3g0.5g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 911g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g93g37kcal0.8g5.8g0.2g2.6g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g107g48kcal3.2g5.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3535g1247kcal98.8g148.6g21.8g15g
Valittu annoskoko1768g623kcal49.4g74.3g10.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna884g312kcal24.7g37.2g5.5g3.8g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442