Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.4g0g45g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g472g260kcal7.1g30.7g11.8g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g225g382kcal5.6g13.5g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3537g3025kcal202.8g137.6g183.4g19.4g
Valittu annoskoko1769g1512kcal101.4g68.8g91.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna884g756kcal50.7g34.4g45.9g4.9g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348