Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2636g4375kcal500.8g0g263.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2109g527kcal27.4g88.6g4.2g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g1581g5330kcal197.7g1062.7g31.6g94.9g
Kananmuna kuorineen punnittu1434g1807kcal157.7g4.3g129g0g
Persilja316g38kcal4.4g3.5g0.6g25.3g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta264g1205kcal105.4g0g84.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g527g132kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )79g712kcal0g0g79.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g527g148kcal3.2g31.4g1.1g13.2g
Sipuli (kuorittu)527g142kcal6.9g25.3g1.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28829kcal2007g2431.6g1189.2g284.8g
Valittu annoskoko10000g14414kcal1003.5g1215.8g594.6g142.4g
Annoskoko puolitettuna5000g7207kcal501.8g607.9g297.3g71.2g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401