Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala3432g8786kcal319.2g1578.8g54.9g343.2g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio1568g4547kcal533.1g0g266.5g0g
Tonnikala vedessä 2373g2478kcal532.5g0g35.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1695g1356kcal220.3g33.9g33.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 932g1170kcal102.5g2.4g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36675kcal3415.2g3230.2g950g686.4g
Valittu annoskoko10000g18337kcal1707.6g1615.1g475g343.2g
Annoskoko puolitettuna5000g9169kcal853.8g807.6g237.5g171.6g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375