Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 25g76kcal4.5g12.1g0.2g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK7g11kcal1.5g0g6.3g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g240kcal19.6g24.2g17g5.4g
Valittu annoskoko177g120kcal9.8g12.1g8.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna89g60kcal4.9g6.1g4.3g1.4g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.8g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917