Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3.7g2.1kcal0.2g0.1g0.1g3.7g
Kuivahiiva, annos 11g1.9g6.7kcal0.8g0.7g0.1g0g
Soijajauhot, Soyolk17g68kcal6.6g2.7g3.4g2g
Vehnälese 15g34kcal2g2.3g0.7g5.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g142kcal0g0g15.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 11g76kcal3g0.8g6.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g656kcal25.2g13.2g53.2g25.4g
Valittu annoskoko177g328kcal12.6g6.6g26.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna89g164kcal6.3g3.3g13.3g6.4g
Arvot/100g100g185kcal7.1g3.7g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362