Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g80g19kcal1g2.7g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g40g72kcal7.6g0g4.8g0g
Siirappi 6g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g225kcal17.4g15.2g10g3.8g
Valittu annoskoko177g112kcal8.7g7.6g5g1.9g
Annoskoko puolitettuna89g56kcal4.4g3.8g2.5g1g
Arvot/100g100g63kcal4.9g4.3g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052