Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen26g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprika keltainen 26g7.7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (käsittelemätön)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)48g10kcal0.3g1.7g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g192kcal3.4g15.8g12g4.8g
Valittu annoskoko177g96kcal1.7g7.9g6g2.4g
Annoskoko puolitettuna89g48kcal0.9g4g3g1.2g
Arvot/100g100g54kcal1g4.5g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174