Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g21g75kcal5.8g0.4g5.6g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g63g14kcal0.6g2.8g0g1.3g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Seiti fileitä Findus42g29kcal6.7g0g0.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g10g35kcal0.2g0.3g3.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g21g17kcal0.5g0.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g351kcal28.2g10.6g21.6g3.4g
Valittu annoskoko177g176kcal14.1g5.3g10.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna89g88kcal7.1g2.7g5.4g0.9g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168