BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu31g20kcal0.6g4.3g0g0.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g51kcal3.5g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g170kcal11.8g10.2g8.2g3.6g
Valittu annoskoko177g85kcal5.9g5.1g4.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna89g43kcal3g2.6g2.1g0.9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583