Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 31g101kcal3.2g20.5g0.3g1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g34g35kcal6.4g0.2g1g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g35g28kcal0.5g2.4g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl56g17kcal2.6g1.1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g450kcal29.6g49g14g3.8g
Valittu annoskoko177g225kcal14.8g24.5g7g1.9g
Annoskoko puolitettuna89g112kcal7.4g12.3g3.5g1g
Arvot/100g100g127kcal8.4g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180