Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g56g23kcal0.8g2.5g1.1g1.4g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g261kcal24g9.4g13.8g4.2g
Valittu annoskoko177g130kcal12g4.7g6.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna89g65kcal6g2.4g3.5g1.1g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.7g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262