Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow113g23kcal3.4g2.2g0g2.8g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä13g23kcal0.3g1.5g1.7g0g
Vuohenjuusto President25g65kcal4.8g0.1g5g0g
Valkoviini kuiva 25g17kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g298kcal17.2g8g18.4g5.6g
Valittu annoskoko178g149kcal8.6g4g9.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna89g74kcal4.3g2g4.6g1.4g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744