Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g63g106kcal5.6g5.3g6.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%31g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g369kcal14.6g31.8g20.4g1.6g
Valittu annoskoko178g185kcal7.3g15.9g10.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna89g92kcal3.7g8g5.1g0.4g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583