KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g84g117kcal13.4g2.1g6.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 50g73kcal1.6g15.8g0.1g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.1g5.4kcal0.3g0.3g0.4g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g42g28kcal1.3g5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g447kcal33.2g46.4g14g0.6g
Valittu annoskoko178g223kcal16.6g23.2g7g0.3g
Annoskoko puolitettuna89g112kcal8.3g11.6g3.5g0.2g
Arvot/100g100g126kcal9.4g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396