Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g16g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.3g1.4kcal0.2g0.1g0g1.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 16g47kcal2.8g0.2g3.9g0g
Pinaatti 39g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g576kcal44.6g2.2g43.6g4.8g
Valittu annoskoko177g288kcal22.3g1.1g21.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna89g144kcal11.2g0.6g10.9g1.2g
Arvot/100g100g163kcal12.6g0.6g12.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894