JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 138g172kcal28.9g0g6.2g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g20g46kcal6.4g0.1g2.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.5g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g7.5g30kcal2.4g0g2.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g512kcal76.2g3.2g21.4g0.6g
Valittu annoskoko178g256kcal38.1g1.6g10.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna89g128kcal19.1g0.8g5.4g0.2g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642