ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g169g346kcal30.4g0g25.3g0g
Fariinisokeri5g20kcal0g5g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g3.8g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g756kcal60.8g15.8g50.6g0g
Valittu annoskoko178g378kcal30.4g7.9g25.3g0g
Annoskoko puolitettuna89g189kcal15.2g4g12.7g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307