Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g27g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli22g39kcal1.9g0.5g3.3g0g
Ketsuppi, Felix5.9g5.3kcal0.1g1.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Persilja1.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g312kcal20.4g8g22.2g0.2g
Valittu annoskoko178g156kcal10.2g4g11.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna89g78kcal5.1g2g5.6g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674