Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha58g105kcal10.5g0g7g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto12g34kcal2.3g0g2.6g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka7.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)73g22kcal0.7g2.9g0.3g0.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g8g29kcal2.2g0.2g2.2g0g
Ketsuppi, Pirkka4.4g4.7kcal0g1.1g0g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g2.9g6.4kcal0.2g0.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g438kcal32.4g11.8g27.8g0.8g
Valittu annoskoko178g219kcal16.2g5.9g13.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna89g109kcal8.1g3g7g0.2g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716