Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)29g19kcal4.3g0g0.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g32g11kcal0.1g2.3g0.1g0.6g
Kurkku, tuore16g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Tilli, tuore 8.1g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokajogurtti Valio32g29kcal1.4g1.6g1.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.8g1kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 3.2g11kcal0g2.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 34g85kcal2.6g14.8g1.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g333kcal18.2g46g7.4g5.2g
Valittu annoskoko178g167kcal9.1g23g3.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna89g83kcal4.6g11.5g1.9g1.3g
Arvot/100g100g94kcal5.1g12.9g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358