Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni 30g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot23g65kcal3.2g0.2g5.9g0g
Ruohosipuli 3.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g1082kcal27.4g1.6g109g1.2g
Valittu annoskoko178g541kcal13.7g0.8g54.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna89g271kcal6.9g0.4g27.3g0.3g
Arvot/100g100g304kcal7.7g0.5g30.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207