Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g28g95kcal3.5g18.9g0.6g1.7g
Kananmuna kuorineen punnittu26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Persilja5.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.4g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta4.7g21kcal1.9g0g1.5g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g9g2.3kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g512kcal35.8g43.4g21.2g5g
Valittu annoskoko178g256kcal17.9g21.7g10.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna89g128kcal9g10.9g5.3g1.3g
Arvot/100g100g144kcal10.1g12.2g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401