Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)60g97kcal11.5g0g5.4g0g
Punajuuri 40g15kcal0.4g2.8g0.1g1g
Kaali, valkokaali16g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Pavut,ruskeat suolaliemess14g14kcal1g2.1g0.2g3g
Peruna, keskikokoinen 60g24g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g320kcal27.4g19g13.8g9.6g
Valittu annoskoko178g160kcal13.7g9.5g6.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna89g80kcal6.9g4.8g3.5g2.4g
Arvot/100g100g90kcal7.7g5.3g3.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259