Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.2g1.8g3.1g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Parmesan formaggio da pasta45g206kcal18g0g14.8g0g
Basilika, tuore 9g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla450g243kcal6.7g31g10.3g4.5g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Paprika vihreä 180g38kcal1.7g4.5g0.5g3.4g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss225g698kcal54g1.8g51.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3546g3664kcal242.4g177.8g212g35.4g
Valittu annoskoko1773g1832kcal121.2g88.9g106g17.7g
Annoskoko puolitettuna887g916kcal60.6g44.5g53g8.9g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318