Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 788g347kcal3.9g50.4g4.7g26g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g563g2195kcal0g551.6g0g0g
Suklaa tumma 338g1744kcal13.2g179.9g104.7g17.9g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton51g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3546g8594kcal34.6g1565.4g218.8g88g
Valittu annoskoko1773g4297kcal17.3g782.7g109.4g44g
Annoskoko puolitettuna887g2149kcal8.7g391.4g54.7g22g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914