Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu113g80kcal16.2g0.8g1.2g0g
Sinisimpukka vedessä 113g100kcal17.6g2.1g2.3g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g450g360kcal85.6g0g4.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)450g113kcal4.5g24.8g0g6.3g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Ruokakerma ingman 5%225g191kcal7.9g13.5g11.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus281g957kcal64.7g149.2g10.4g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3546g3978kcal397.2g394.2g93.6g50.6g
Valittu annoskoko1773g1989kcal198.6g197.1g46.8g25.3g
Annoskoko puolitettuna887g995kcal99.3g98.6g23.4g12.7g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157