Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi300g1350kcal19.5g180g63g9.3g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g800g1360kcal57.6g128g68g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Liivate 16g56kcal13.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3548g10817kcal201.2g737.2g786g18.6g
Valittu annoskoko1774g5409kcal100.6g368.6g393g9.3g
Annoskoko puolitettuna887g2704kcal50.3g184.3g196.5g4.7g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626