Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow1125g225kcal33.7g22.5g0g28.1g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä125g226kcal3.4g15g17.5g0g
Vuohenjuusto President250g645kcal47.5g1.3g50g0g
Valkoviini kuiva 250g171kcal0.8g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3550g2977kcal170.8g80.6g185g56.2g
Valittu annoskoko1775g1489kcal85.4g40.3g92.5g28.1g
Annoskoko puolitettuna888g744kcal42.7g20.2g46.3g14.1g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744