Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1089kcal1.8g0.6g122.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g515kcal15.3g105.1g1.8g5.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste75g270kcal21.8g1.3g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)300g826kcal48g3g69.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g225g32kcal4.3g0.9g1.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 150g52kcal6.9g2.9g0.5g3.7g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 300g137kcal9g14.4g4.5g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste150g541kcal43.5g2.6g42g0g
Basilika, tuore 20g5.3kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 45g89kcal0.6g0.8g9g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g7582kcal344.8g264.6g576.4g22.6g
Valittu annoskoko1776g3791kcal172.4g132.3g288.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna888g1896kcal86.2g66.2g144.1g5.7g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100