Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 746g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 75g56kcal9.8g0.8g0.3g5.1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )25g227kcal0g0g25.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 145g440kcal12.7g80.1g2.7g20.1g
Grahamjauho 373g1223kcal39.4g226.3g8.2g36.9g
Vehnäjauho puolikarkea 403g1382kcal41g281.8g4.8g14.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g6654kcal205.8g1178g82.2g152.4g
Valittu annoskoko1776g3327kcal102.9g589g41.1g76.2g
Annoskoko puolitettuna888g1663kcal51.5g294.5g20.6g38.1g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901