Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g23g162kcal0g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)257g39kcal5.1g2.6g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g451g113kcal5.9g18.9g0.9g0g
Katkarapu 406g277kcal58.6g0g4.5g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 451g1487kcal9g13.5g157.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3555g4293kcal165g93.4g363.6g6g
Valittu annoskoko1778g2147kcal82.5g46.7g181.8g3g
Annoskoko puolitettuna889g1073kcal41.3g23.4g90.9g1.5g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678