Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 292g201kcal14.8g27.3g1.2g9g
Kasvisliemikuutio 18g53kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g234g177kcal37.4g3.3g1.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g918kcal110.2g74.8g14.2g24.4g
Valittu annoskoko1778g459kcal55.1g37.4g7.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna889g230kcal27.6g18.7g3.6g6.1g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234