Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g703g169kcal12.6g21.1g3.5g13.4g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.9g0.7g6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 703g2320kcal14.1g21.1g246g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g5187kcal63.4g120.8g500.6g40.6g
Valittu annoskoko1778g2593kcal31.7g60.4g250.3g20.3g
Annoskoko puolitettuna889g1297kcal15.9g30.2g125.2g10.2g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750