Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2529g609kcal45.8g55.6g7.6g58.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2529g878kcal115.8g48.8g7.6g62.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 2023g2463kcal429.9g0g80.9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1012g1315kcal30.3g20.2g131.5g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1012g3340kcal20.2g30.3g354.1g0g
Oliiviöljy 137g1208kcal0g0g136.6g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g759g2959kcal220g4.6g220g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25542kcal1724g319g1876.6g243.8g
Valittu annoskoko10000g12771kcal862g159.5g938.3g121.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6385kcal431g79.8g469.2g61g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191