Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g42kcal1.4g1.1g3.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
KEITTOJUURES Apetit pakaste300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7.1g58.2g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3558g1829kcal137.4g151g70.6g22.6g
Valittu annoskoko1779g914kcal68.7g75.5g35.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna890g457kcal34.4g37.8g17.7g5.7g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355